Украинская правда

БЛОГИ

: СТРІЛЕЦЬ ХОЧЕ ЗАБРАТИ ВЕТЕРАНСЬКІ ГРОШІ
18.04.2024 22:35




Тільки нещодавно відлунали протестні акції проти дій скандального і сумнівного голови ПрАТ Укрпрофтур Сергія Стрільця і цієї ганебної структури. Тільки недавно військові і ветерани, які воювали і воюють зараз залишили свої справи і вийшли протестувати. Бо нашим пораненим захисникам і захисницям потрібна реабілітація. Бо поранення – це боляче, а ПТСР – це невесело і страшно. І в ресторані таке не вилікувати.

Це зрозуміло всім українцям, хто прагне нашої Перемоги над ворогом. Але, як виявилось ПрАТ Укрпрофтур – проти. Тому, що рестік в "рибному" місці для декого важливіше Перемоги. Така позиція керівництва Укрпрофтур та його очільника Сергія Стрільця щодо спортзалу в готелі "Дружба". І грає це на руку самі розумієте кому – рф.

Цікава і сама фігура Стрільця. Ця фігура фігурує фігурантом, вибачте за каламбур, у близько десятка кримінальних проваджень. Чому правоохоронці так затягують – одному Богу відомо. Але, як і написано в Євангелії:

- Нема нічого, що приховано, щоб не стало явним.

А активна частина спільноти точно в цьому допоможе. І довіри до наглядової ради Укрпрофтур у ветранів вже нема. А це дуже небезпечно.

Та акції все-таки не пройшли дарма і пан Стрілець розщедрився. Діватись нікуди – тому сказав:

- Буде вам спортзал. Тільки за гроші. Як всім, але, так і бути – кину кістку – знижку 10%!

Уявіть, цілих 10%! Тоді, як "Спортлайф" дає 30%. Але не просто 10%, а ще й з ймовірністю відкриття ресторана всередині спортзалу, бо ж необхідність отримати певні ліцензії, скоріш за все не відпала. Тобто він хоче брати у ветеранів гроші. За реабілітацію. ЗАБРАТИ У ВЕТЕРАНІВ ГРОШІ ЗА ЇХ РАНИ!!! Це верх цинізму. Просто дно.

Та Всеукраїнська профспілка захисників України спортсменів та працівників сфер вже запропонувала Федерації Профспілок України – розпоряднику цього майна краще майбутнє для цього приміщення. Комплекс безоплатної допомоги – починаючи з психологічної для наших Захисників і Захисниць. Сподіваюсь, що керівництво ФПУ, все таки, хочуть Перемоги України, не претендують на ветеранські кошти і затвердять цю пропозицію Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"