Украинская правда

БЛОГИ

Игорь Головань: Як я знівелював інститут президента і чому Зеленський не має інформації про 5-6 менеджерів
15.04.2024 20:33


А ось і мотиви, що ними керувався Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду головуючого судді – Смоковича М. І., суддів: Жука А. В., Мартинюк Н. М., Мацедонської В. Е., Уханенка С. А., відмовляючи повністю у позові про 5-6 менеджерів.

Виявляється, Президент Зеленський не володіє і не зобов'язаний володіти інформацією про прізвища і посади тих 5-6 менеджерів.

А колегія суддів вважає, що "за відсутності як запитаної інформації, так і обов'язку розпорядника її створювати, відтак володіти нею відповідач, коли відмовив у задоволенні інформаційного запиту позивача, не порушив права останнього на доступ до публічної інформації."

А щоб такі, як я, допитливі, не турбували Президента Зеленського дурнуватими питаннями, колегія суддів суворо зауважила, що "вимагати надання цієї інформації з покликанням на почуту під час пресконференції відповідь глави держави, це, по суті, нівелювати інститут Президента України як такий у системі публічної влади, чого, на думку колегії суддів, не можна допускати."

Він нам нічєго нє должен.

P.S. Згадав "Населений острів" Стругацьких. Влада на Саракші теж була анонімною (правда, спеціалісти пишуть, що ідею анонімної влади у вигляді Невідомих Отців Стругацькі запозичили з роману Станіслава Лема "Едем").

Можемо пишатися. Маємо 5-6 невідомих отців-менеджерів і башти психологічної обробки – марафон.

Масаракш.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"