Українська правда

НОВИНИ

Головні новини суботи і ночі: звинувачення Богдана, Янукович оскаржує своє усунення з посади
28.11.2021 07:00
Богдан звинуватив Зеленського у брехні; Янукович вирішив оскаржити своє усунення з посади президента – актуальні новини 27 листопада і ночі.

Богдан звинуватив Зеленського у брехні; Янукович вирішив оскаржити своє усунення з посади президента – актуальні новини 27 листопада і ночі.

Про звинувачення Богдана

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан звинуватив президента Володимира Зеленського у брехні щодо ряду його заяв на пресконференції 26 листопада.

Про оскарження Януковича

Експрезидент Віктор Янукович, який втік до Росії, оскаржує в київському суді ухвалу Верховної Ради про своє усунення з посади глави держави.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка. 

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Померла заступниця міністра освіти, колишня в.о. міністра Любомира Мандзій.

Ексначальник ГУ МВС у Полтавській області Едуард Федосов, якого журналіст медіапроєкту Buzzfeed News вказав як одного з ймовірних організаторів державного перевороту в Україні, каже що перебуває на пенсії і свою причетність до якихось протиправних дій заперечує.

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про заборону або обмеження в’їзду на територію України для громадян Росії.

Обвинувачений у катуванні співвітчизників у донецькій спецв'язниці "Ізоляція" Євген Бражніков, який є також потерпілим у справі щодо цієї тюрми, виїхав з України та просить притулку у Франції.

У суботу о 09:20 у м. Нова Одеса на Миколаївщині в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух, внаслідок чого зруйновано дві квартири на 4-му та дві квартири на 5-му поверхах.

У містах Сербії 27 листопада відбулися акції протесту проти нових законів про референдум та про експропріацію.

В Ізраїлі в суботу ввечері затвердили нові обмеження, щоб запобігти поширенню ковід-варіанту Omicron.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"