Українська правда

НОВИНИ

Бойовики знову не пропустили патрулі ОБСЄ на окуповані території
28.11.2021 00:33
На Луганщині вранці 27 листопада проросійські збройні формування не пропустили два патрулі СММ до непідконтрольних урядові районів.

На Луганщині вранці 27 листопада проросійські збройні формування не пропустили два патрулі СММ до непідконтрольних урядові районів.

Джерело: звіт СММ ОБСЄ

Деталі: Обидва патрулі Місії прямували з підконтрольних урядові районів.

Перша заборона доступу відбулася о 09:10 приблизно за 350 м на північ від південного краю ділянки розведення сил і засобів у районі н. п. Золоте.

Друга заборона доступу відбулася об 11:10 на блокпості збройних формувань на автошляху Т0504, орієнтовно за 1,5 км на південний захід від н. п. Молодіжне.

В обох випадках члени збройних формувань мотивували це "наказами від своїх командирів". У першому випадку вони також послалися на "відсутність гарантій безпеки".

Крім того, дещо раніше зранку, о 08:40, на блокпості збройних формувань неподалік південного краю ділянки розведення в районі Золотого член збройних формувань не пропустив інший патруль Місії на ділянку розведення, пославшись на "накази від своїх командирів".

Цей патруль мав посприяти перетину зазначеним патрулем Місії в непідконтрольні урядові райони.

Нагадаємо: Два патрулі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ проросійські 24 листопада найманці не пропустили на блокпосту біля Горлівки.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"