Українська правда

НОВИНИ

Новини 25 листопада: справа про замах на Шефіра, Ukrainian national airlines
25.11.2021 20:04
"Євросолідарність" повідомила, що поліція прийшла з обшуком до їхнього депутата; Зеленський анонсував створення національного авіаперевізника — актуальні новини 25 листопада.

"Євросолідарність" повідомила, що поліція прийшла з обшуком до їхнього депутата; Зеленський анонсував створення національного авіаперевізника — актуальні новини 25 листопада.

Про обшуки у депутата

Партія "Європейська солідарність" повідомила, що зранку 24 листопада правоохоронці прийшли з обшуками до депутата Івано-Франківської облради Сергія Волошина у справі про замах на Сергія Шефіра.

Сам Волошин поцікавився, чи є підставою для обшуку те, що він є власником зброї калібру 7.62, адже "в Україні таких є десятки або й сотні тисяч". Обшуки відбулися у будинку Волошина у місті Яремче, а також у будинку його батьків. 

В Офісі генпрокурора пояснили, що обшуки проводяться у всіх, хто відстрілював із мисливської зброї патрони, аналогічні до використаних при замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра та його водія, вже проведено близько 100 обшуків.

Про Ukrainian national airlines

Володимир Зеленський анонсував, що в Україні з'явиться національний авіаперевізник Ukrainian national airlines (UNA). За його словами, ведуться перемовини із західними колегами щодо створення сучасного авіахабу в Україні "для модернізації пасажирських літаків у вантажні літаки".

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка. 

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Європейська комісія виступила із рекомендацією змінити термін дії COVID-сертифікатів до 9 місяців для поїздок в країни ЄС. Після цього терміну необхідна буде бустерна доза вакцини.

Громадяни третіх країн з 1 березня не зможуть приїхати в ЄС з туристичною метою, якщо вони не вакциновані від COVID-19 або не мають підтвердження одужання.

Представники команди президента Володимира Зеленського прийдуть в ефір телеканалу "1+1", який пов'язують із олігархом Ігорем Коломойським, тоді як напередодні партія "Слуга народу" вирішила ігнорувати ефіри на каналах олігарха Ріната Ахметова. 

В ухваленій коаліційній угоді німецьких соціал-демократів, "Зелених" та вільних демократів кардинально змінилася риторика щодо Росії у порівнянні з текстом угоди уряду Ангели Меркель 2017 року.

Чергове засідання конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури не відбулося через неявку трьох членів комісії.

За добу 24 листопада в Україні зафіксували 16 943 нові випадки COVID-19 і 628 летальних випадків, госпіталізували 3 404 людини, одужало 26 811 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 275 319 людей.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"