Українська правда

НОВИНИ

Новини 14 вересня: Гео Лерос про скандальне відео, подвійне громадянство в Україні
14.09.2021 21:00

Гео Лерос заявляє, що відео проти нього сфабрикував нардеп від ОПЗЖ Вадим Столяр; Шмигаль заявив, що підтримує введення подвійного громадянства в Україні — актуальні новини 14 вересня.

Про заяву Лероса

Народний депутат Гео Лерос заявляє, що відео, на якому людина схожа на нього нібито бере гроші за імітацію злочинів проти себе, сфабриковане, і що зробив це нардеп від ОПЗЖ Вадим Столар. 

"На мою думку, це відео зроблене в кабінеті у пана Столара. На мою думку, це сам Столар записував розмови в своєму кабінеті багато років, і Столар злив ці записи і змонтував, щоб мене дискредитувати заради Зеленського та Єрмака", - заявив депутат на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він закликав правоохоронців допитати Столара у справі про скандальне відео та вилучити оригінали цих записів, "які підтвердять всі написані тут слова".

Про подвійне громадянство

Прєм'єр-міністр Шмигаль заявив, що підтримує ідею введення подвійного громадянства, але не з країною-агресором — Росією. Він додав, що це зможе нас посилити.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка. 

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

В Ізраїлі від COVID-19 помер один з найвідоміших антивацинаторів країни Хай Шаулян — він заявляв, що епідемії немає, а вакцина непотрібна і небезпечна.

Головний санлікар заявив, що в торговельних центрах областей будуть встановлені камери, які слідкуватимуть, чи носять люди маски й чи дотримуються соціальних дистанцій.

РФ заблокувала у ТКГ обговорення "формули Штайнмаєра", на якій сама раніше наполягала, і просуває "план дій", представлений ОРДЛО.

На "Укрзалізниці" викрили нову схему закупівлі неякісної продукції на понад 25 млн гривень — використання цих матеріалів на коліях могло призвести до аварій потягів.

За добу 13 вересня в Україні зафіксували 3 332 нових випадки COVID-19 і 97 летальних випадків, госпіталізували 718 осіб, одужали 1 404 особи. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 135 223 людини






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"