Українська правда

НОВИНИ

Новини 10 червня: УЄФА проти напису "Героям слава", визнання свідоцтв вакцинації України
10.06.2021 21:09
УЄФА вимагає прибрати з української форми напис "Героям слава", перша країна визнала українські свідоцтва про вакцинацію – актуальні новини 10 червня.

УЄФА вимагає прибрати з української форми напис "Героям слава", перша країна визнала українські свідоцтва про вакцинацію – актуальні новини 10 червня.

Про напис "Героям слава"

Союз європейських футбольних асоціацій вимагає від збірної України по футболу прибрати з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава", на що в ОП заявили, що гасло на формі української збірної абсолютно слушне

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що зараз перебуває у Римі, де тривають перемовини з представниками УЄФА з приводу футбольної форми української збірної.

Про свідоцтва про вакцинацію

Україна та Угорщина домовилися взаємно визнавати свідоцтва про вакцинацію від коронавірусу, що вже з 11 червня відкриває можливість подорожей.

Пізніше про це домовилися також з Молдовою.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка. 

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Київський апеляційний суд постановив стягнути з кума Путіна і нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука близько 300 тисяч гривень на користь видавництва "Віват" у судовому процесі, ініційованому ним самим щодо книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса".  

Європейський парламент закликав запровадити додаткові санкції проти Білорусі та відсторонити її від спортивних подій.

Компанія "7 днів" взяла в управління готельно-ресторанний комплекс "Сухолуччя" президента-втікача Віктора Януковича.

Прикордонники України завертають росіян, вакцинованих "Спутником" – довідка про щеплення російською вакциною права на в'їзд не дає.

Шестеро суддів Конституційного суду України в четвер в ультимативній формі заблокували діяльність КСУ з розгляду важливих, суспільно значимих справ: про медичні гарантії, про пенсійне забезпечення державних службовців, про функціонування української мови як державної.

Судді Одеського апеляційного суду Альбіна Кадегроб та Вадим Прибілов, які розглядали апеляційну скаргу Стерненка та Демчука в справі про викрадення депутата Щербича, подали у відставку. Вища рада правосуддя погодила звільнення.

За минулу добу в Україні зафіксували 1 785 нових випадків захворювання на COVID-19, госпіталізували 741 особу, померли 97 хворих, одужали 6 513 осіб.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"