Українська правда

НОВИНИ

Передумав: Ексрегіонал Колесніков підтвердив створення нової партії
04.05.2021 19:14
Борис Колесніков, колишній нардеп від "Партії Регіонів" та "Опозиційного блоку", міністр уряду Миколи Азарова, підтвердив створення нової політичної партії, від чого напередодні відхрестився.  

Борис Колесніков, колишній нардеп від "Партії Регіонів" та "Опозиційного блоку", міністр уряду Миколи Азарова, підтвердив створення нової політичної партії, від чого напередодні відхрестився.  

Джерело: Колесніков у коментарі Радіо Свобода.

Пряма мова: "Я справді займаюся створенням нового політичного проєкту. Він матиме назву "Україна – наш дім". Його основна ідея – зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектору, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу. Ідея створити таку партію у мене виникла давно, бо останнім часом в українській політиці гостро відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей і політична сила, над якою я працюю, готова їх запропонувати".

Деталі: Напередодні політик заперечив створення нової політичної сили. Раніше про такі наміри писала "Українська правда". У матеріалі "Партія регіонів 2.0. Як Ахметов підбирає спадщину Медведчука" вказувалось, що Колесніков є відповідальним за підготовку нового політичного проєкту олігарха Ріната Ахметова. 

Хоча 3 травня він заперечив такі наміри, проте вже наступного дня заявив, що "сталось певне непорозуміння". 

Планується, що презентація політсили відбудеться наприкінці травня – початку червня. Колесніков також каже, що проєкт не буде партією окремого регіону. 

Пряма мова: "У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З "Опозиційного блоку" у партії поки що немає нікого, а з "Партії регіонів" – кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з’їзді".

Що передувало: Наприкінці квітня "Українська правда" повідомляла, що в оточенні олігарха Ріната Ахметова планують створити нову партію і відмежовуються від "Опозиційної платформи - За життя".

3 травня олігарх Рінат Ахметов та його близький соратник Борис Колесніков заперечили, що працюють над створенням нової партії.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"