Українська правда

НОВИНИ

У столичному метро завершили встановлення дефібриляторів
01.03.2021 17:21
У підземці Києва завершили роботи по розміщенню дефібриляторів у місцях, погоджених з авторами проєкту "РеаніМетро".

У підземці Києва завершили роботи по розміщенню дефібриляторів у місцях, погоджених з авторами проєкту "РеаніМетро".

Джерело: пресслужба метро

Деталі: Зазначається, що обладнання знаходиться у касових залах метро, а також на платформах станцій "Лісова", "Дарниця", "Арсенальна", "Хрещатик", "Театральна", "Вокзальна", "Політехнічний інститут", "Шулявська", "Святошин", "Академмістечко", "Почайна", "Контрактова площа", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Олімпійська", "Лук’янівська", "Золоті ворота", "Палац спорту", "Осокорки".

У метро зазначили, що раніше Міський центр громадського здоров’я закупив та передав підземці 52 дефібрилятори. Їх встановили у касових залах.

За тендером по громадському бюджету мали закупити ще 19 дефібриляторів, щоб встановити на платформах станцій.

Але переможець цього тендеру не забезпечив поставку та супровідні документи належної якості.  Тому було підписано акт рекламації та подано претензію до постачальника.

У метрополітені пояснили УП, що 19 дефібриляторів з касових залів перенесли на платформи. Наразі підземка вивчає питання додаткової закупівлі обладнання.

Передісторія: 16 лютого в КМДА повідомили, що на синій лінії метро Києва запрацює поїзд, у якому вперше в країні показуватимуть схему лінії метрополітену та місцеперебування поїзда під час руху.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"