Українська правда

НОВИНИ

Білоруська опозиція направила в СБУ санкційний список
01.03.2021 15:43
Білоруський фонд спортивної солідарності подав до Служби безпеки України список білоруських спортивних чиновників, яким пропонує заборонити в'їзд в Україну.

Білоруський фонд спортивної солідарності подав до Служби безпеки України список білоруських спортивних чиновників, яким пропонує заборонити в'їзд в Україну.

Джерело: фейсбук-сторінка фонду

Деталі: Згідно з повідомленням, лист було також направлено до Верховної Ради і Кабінету міністрів.

До санкційного списку потрапив міністр спорту і туризму Білорусі Сергій Ковальчук та його заступники: Михайло Кравець, Олександр Бараулі, В'ячеслав Дурнов і ще ціла низка спортивних чиновників.

Фонд готовий надати будь-які підтверджуючі матеріали і докази, які можуть знадобитися для включення до списку додаткових суб'єктів, відповідальних за серйозні порушення прав людини.

Дослівно: "Білоруський фонд спортивної солідарності люб'язно просить Верховну Раду України, Кабінет міністрів України, Службу безпеки України підтримати список, що додається, і подати його до Ради національної безпеки і оборони України, щоб включити зазначених білоруських посадових осіб у сфері спорту до санкційного списку України щодо суб'єктів режиму Білорусі за підрив демократії".

Беларусский фонд спортивной солидарности подал в Службу безопасности Украины список беларусских спортивных чиновников,...

Опубліковано BSSF/Belarusian Sport Solidarity Foundation Понеділок, 1 березня 2021 р.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"