Українська правда

БЛОГИ

Ігор Головань: СБУ відкрито захищає Портнова
26.07.2024 14:55


Служба безпеки України продовжує нахабно і відкрито ігнорувати закон і рішення суду заради захисту таких персонажів, як славнозвісний Портнов.

03 липня 2024 року cлідчий суддя Шевченківського районного суду м. Києва ухвалою іменем України зобов'язав уповноважену особу ГСУ СБ України виконати вимоги ч.1 ст.214 КПК України, та невідкладно, але не пізніше 24 годин, внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, викладені у моїй заяві від 10.06.2024р.

Ухвалу оприлюднено у Єдиному державному реєстрі судових рішень. Кожен може ознайомитися за цим посиланням.

А сьогодні я отримав листа, датованого 15 липня 2024р. з підписом старшого слідчого Регеди.

Як переконаний старший слідчий Едуард Регеда, "вагомих обставин, що можуть свідчити про вчинення громадянином України Портновим А.В. кримінального правопорушення, передбаченого ст. 111 КК України – не виявлено".

А тому виконувати вимоги ч. 1 ст. 214 КПК України та ухвалу слідчого судді він, старший слідчий Едуард Регеда, не буде, кримінального провадження не реєструватиме.

Виглядає так, що Генеральний прокурор, який підтримав ноу-хау ДБР "вербальне сприяння підривній діяльності", для старшого слідчого Едуарда Регеди не авторитет.

Суд для старшого слідчого Едуарда Регеди теж ніякий не авторитет.

А от Портнов...








^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"