Українська правда

БЛОГИ

Мустафа Найем: Укртрансбезпека оновлює штат інспекторів
19.10.2021 10:10


Ми запускаємо перезавантаження Укртрансбезпека. Хто забув, це та сама служба, яка має уберегти вас від зруйнуваних доріг, наші міста – від нелегальних маршруток, а наших перевізників від незаконного обігу міжнародних дозволів на вантажні перевезення.

За два місяці ми вже звільнили керівництво служби та майже готові до перезавантаження регіональних структур. Запустили повністю оновлений кабінет перевізника та завершили запуск системи автофіксації перевантажень.

Тепер настала черга інспекторів.

Ми припиняємо практику набору співробітників за принципом "хто прийшов того й посада" – тобто "своїх", "зручних", або тих, з кого попросили або заплатили.

Тепер відбір інспекторів відбуватиметься лише на конкурсній основі, у три етапи:

✊ Подача онлайн-анкети – до 31 жовтня за посиланням

✊ Тестування на рівень знання законодавства та аналітичного мислення у п'яти містах в країні – у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Хмельницькому та Львові.

✊ Особисті інтерв'ю зі спеціальною комісією, до якої увійдуть представники ДСБТ, Мінінфраструктури, міжнародних та профільних громадських організацій.

🚨 Усі кандидати пройдуть перевірку сектору з питань запобігання та виявлення корупції Укртрансбезпеки.

Щоб на тестування потрібно лише

👉 бути громадянином України;

👉 вільно володіти державною мовою та

👉 мати вищу освіту (від молодшого бакалавра);

До кінця грудня плануємо набрати 200 нових інспекторів. До весни наступного року повністю провести переатестацію усього складу інспекторів в усіх регіонах.

На жаль, за роки існування Укртрансбезпека стала однією з найбільш корумпованих у країні. Але я вірю, що за півроку ми кардинально змінимо це ставлення.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"