Українська правда

БЛОГИ

Олексій Братущак: Шарія кинули всі. Втече до Москви?
20.06.2021 14:51


У проросійському болоті велика заруба. Чубляться Портнов/Лукаш і Шарій. Ще вчора вони були найліпшими друзями, а сьогодні вже один одного тваринками називають.

Що ж сталося? Там всього намішано. І президентські амбіції Портнова, і "туалетна історія" Шарія, і бажання їхніх учорашних спільних друзів вислужитись перед Зеленським, десь і Медведчук є на радарах.



Усе йде до переформатування проросійського політичного поля. І що для нас важливо: у цьому процесі кремлівські щури мінусують один одного. Ми можемо зі сторони просто спостерігати цю гризню пацюків.

Але для Шарія ця історія має ще один негативний наслідок. Він втрачає останніх партнерів в Україні. З Портновим у нього давно не все гаразд, зараз це просто вилізло у публічну площину. А от скасування ефіруна медведчуківському каналі, який анонсували ще за пару годин до початку – це більш показово. Здається, вже і медведчуківці викинули "іспанця" як використаний засіб. Ну і ще актив партії зменшився до кількох десятків. Епічний фінал.

На те, що у Шарія усе погано, вказує один його вислів з відосіка: "Человека лучше не загонять в угол. Потому что он либо ломается, либо дает сдачу. Я решил дать сдачу".

Коротше, загнали Шарія в кут. Аж так, що залишилося йому спілкуватися з Соловйовим та Скабєєвою. Не інакше, як готує запасний аеродором в Москві...





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"