Українська правда

БЛОГИ

Тарас Кириченко: Освіта – найкраща інвестиція в самого себе
10.06.2021 14:11


Навіщо людині потрібні гроші? Деякі витрачають на нового коника у гаражі або брендову річ у гардеробі. Але таке споживання нерозумне. Звичайно, гроші потрібні для існування, але також вони потрібні для здійснення важливих проектів направлених у майбутнє.

Інвестувати потрібно у правильні речі, які є необхідними, щоб змінити життя на краще. Вважаю, що найкращою інвестицією може бути інвестиція в себе. Вона дає найкращі результати по шкалі ризик/дохідність. Інвестуючи в особистий розвиток, в результаті, можна отримати кращого себе, нові можливості і нове бачення свого життя.



Звісно, навчання теж може бути різним. Наприклад, можна вивчити складну китайську мову та каліграфію за 2 роки та навіть скласти іспит, але чи буде ця річ потрібна для майбутнього, якщо ви не плануєте пов'язувати своє життя з Китаєм?

Саме тому важливо вчитись фундаментальним речам, усвідомлюючи свою загальну мету, а не вчитись заради диплому чи розваги, які, навряд чи значно вплинуть на ваше життя і точно не зроблять щасливим.

Що дає освіта для людини:

1. За невеликі гроші можна змінити свій світогляд та отримати кардинально нові можливості у житті.

2. Зустріти нових однодумців, отримати бізнес-партнерів та розширити коло своєї професійної діяльності, подружитися з новими друзями на все життя, навіть, зустріти свою любов.

3. Навчитись приймати більш ефективні та зважені рішення як у бізнесі, так і в житті.

Моя краплина в морі сучасної освіти – авторська програма з обмеженою кількістю учасників МЕТАНОЯ.MBA 2.0, допомагає відповісти на багато внутрішніх питань з розвитку особистості та знайти своє місце у сучасному світі. Допомагає в тому, як знайти себе та бути собою.

У травні почався набір невеликої групи всього у 12 осіб на другий курс навчання. Залишилось 4 місця. Поспішайте зареєструватися, кому це дійсно потрібно.

Більше про МЕТАНОЮ ви можете дізнатися за посиланням: https://www.metanoia.mba/

Кращий час, щоб змінити своє життя було 20 років тому. Наступний найкращий час – сьогодні!





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"