Українська правда

БЛОГИ

Сергій Позняк: ВЕЛИКИЙ БІЗНЕС ІЗ США ПАРТНЕРИТЬСЯ З ВЕТЕРАНСЬКИМ ПРОЄКТОМ
20.05.2024 23:03


Ветеранський Ryder – спільний комерційно-соціальний проєкт великої компанії із оборонного сектору AZSTAR Business Management Company та Асоціацією підприємців-ветеранів АТО. Компанія із США – це державний федеральний контрактер Пентагону, яка вже багато років працює на ринку ОПК США.

Компанія зацікавилась ветеранськими бізнесами і діяльністю АПВА на безпековій конференції в Кайзерслаутерні, де Асоціація брала активну участь. І ось сьогодні це вже спільний ветеранський міжнародний проект профінансований американською стороною.

Проект направлений перш за все на створення ветеранського бізнесу вже в період реабілітації та протезування наших поранених захисників. А також перепрофорієнтації та набуття нової професії на базі нашого проекту. Мова йде про надання в оренду або довгостроковий лізіинг вантажних бусів американського виробництва, забезпечення навчання як водіння такого крутого транспорту так і побудови бізнесу з надання транспортних послуг.

Так от. У проєкта вже є попередні домовленості з великими гравцями логістичного сектору про замовлення таких послуг у спільних компаній ветеранів і наших американських партнерів. Тож в проект вже проінвестовано порядка 3 млн доларів США та перша частина авто вже в Україні. І, дасть Бог, в результаті ми всі отримаємо успішні ветеранські компанії, робочі місця в першу чергу для учасників бойових дій і потужний поштовх українській економіці, як за рахунок іноземних інвестицій так і за рахунок розвитку великого ветеранського бізнес-кластеру національного масштабу. І це буде тільки початок.





^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"