Украинская правда

БЛОГИ

Андрей Юсов: 14 жовтня маємо показати єдність – звернення Стратегічної Ради Руху Опору Капітуляції
13.10.2019 20:48


14 жовтня ми маємо показати єдність та відповідальність.

Звернення до організаторів Маршів

Україна має гідно вийти з випробувань, породжених збройною агресією Росії. Ми всі не сприймаємо капітуляції і в такий час маємо бути всі разом. І політики, і громадські діячі, і ветерани, і волонтери та й усі громадяни, які відчувають у своїх серцях загрозу втрати незалежної державності України.

Разом, незважаючи на ідеологічні чи партійні відмінності.

Разом, забувши старі образи. Без ворожнечі та непотрібної конкуренції.

Тільки так ми продемонструємо "архітекторам капітуляції" в Україні та світі, що значна більшість українців не сприйме путінський "план миру" й чинитиме спротив та захищатиме нашу свободу та незалежність.

Закликаємо організаторів Маршів 14 жовтня визначити спільну годину, виробити спільний план ходи та головне – спільні принципи взаємодії. А це, насамперед, взаємоповага, гідність та відмова від взаємопоборювання.

Кожен може висловлювати власну позицію з різних питань, в тому числі з питань впровадження ринку землі, знищення самоврядування, медичної реформи тощо. Головне: Ні капітуляції! Тому що без власної держави дискусії довкола всіх цих питань втрачають будь-який сенс.

Те саме стосується і питання прапорів: якщо для єдності крім державного прапора необхідні і партійні прапори, то нехай буде так. Але ж візьміть і жовтий скотч, як знак солідарності з нашими воїнами.

Закликаємо організаторів Маршів до недопущення актів екстремізму та виявів нетерпимості. Ми повинні завоювати довіру тих українців, які мають відмінні політичні погляди, але теж не підтримують капітуляції. Тільки це є запорукою нашої перемоги.

Тільки в єдності – сила! В силі – перемога!

Слава Україні!

Від Стратегічної Ради Руху Опору Капітуляції:

В'ячеслав Брюховецький

Володимир Василенко

Йосиф Зісельс

Сергій Квіт

Данило Лубківський

Володимир Огризко

Михайло Гончар






^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"