Украинская правда

БЛОГИ

Андрей Юсов: Президенте, захисти українців Донбасу!
12.10.2019 13:43


В День Захисника України 14 жовтня, о 12:00 мешканці прифронтової зони, переселенці, учасники війни з Росією за підтримки Руху Опору Капітуляції прийдуть до Офісу Президента України (м. Київ, вул. Банкова, 11). Вони вимагатимуть у Президента не допустити розведення, а насправді – відступу (відведення в односторонньому порядку) українських військ з Золотого, Петрівського та інших прифронтових населених пунктів, які контролюють Збройні Сили України.Учасники акції відзначають, що після відведення ЗСУ ці території займуть бойовики та російська армії і розпочнуться репресії проти українців.



Чому активісти вимагають у Президента зупинити відведення ЗСУ:

- Росіяни окупують залишені населені пункти – їм треба для посилення тиску на Україну розширювати межі окупованих територій Донбасу;

- Нема інших сил для забезпечення безпеки у прифронтових населених пунктах, окрім ЗСУ. Поліція, яку будуть відряджати для охорони правопорядку в залишені населені пункти, не зможе протистояти армії Російської Федерації;

- Розпочнуться репресії проти та вбивства українців, які проживають на територіях, з яких відбудеться відступ Збройних Сил України.

- Після відведення ЗСУ Росія побачить, що влада України не здатна адекватно протистояти тиску і буде посилювати шантаж. Тому ризик капітуляції зростає в рази.

Використання партійної символіки, партійної агітації під час акції заборонено. Після акції учасники Руху Опору Капітуляції можуть приєднуватися до будь-якого з заходів, анонсованих в цей день у столиці України.

Посилання на подію та контакти





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"