Украинская правда

БЛОГИ

Игорь Головань: Труба і Портнов. Допити наближаються
11.10.2019 16:00


Директор Державного бюро розслідувань і знаний телеграм-блогер Роман Труба чомусь не інформує суспільство про хід розслідування у кримінальному провадженні N42019000000001893 зареєстрованому Генеральною прокуратурою за фактими здійснення слідчими ДБР незаконного збирання, використання та поширення конфіденційної інформації, про особу, а також отримання з метою розголошення відомостей, що складають комерційну та банківську таємницю.

Більше того, все виглядає так, що підлеглі пана Директора саботують розслідування, не розглядають у встановлений законом строк клопотання представників потерпілих.

Сьогодні Шевченківський суд задовольнив скаргу представника потерпілого і зобов'язав розглягнути клопотання.

Щоб читачі зрозуміли, чому слідчі ДБР зволікають, достатньо поглянути на порушені представником потерпілого питання.

Отже, представник потерпілого серед іншого просив слідство:

- допитати Портнова Андрія Володимировича

- допитати Директора Державного бюро розслідувань – Трубу Романа Михайловича

- допитати керівника органу досудового розслідування – начальника третього слідчого відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань Корецького О. П.

- допитати слідчих центрального апарату Державного бюро розслідувань, що здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні N62019000000000713

- встановити засоби телефонного та електронного зв'язку, які використовують Портнов Андрій Володимирович, Труба Роман Михайлович, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні N62019000000000713 та здійснити дії, спрямовані на відшукання випадків спілкування вказаних осіб між собою

- звернутися в порядку, визначеному законом, до слідчого судді з клопотанням щодо проведення комп'ютерно-технічної експертизи певних публікацій на телеграм каналі "PORTNOV" (https://t.me/PortnovUA)

Ухвалу суду публікую.








^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"