Украинская правда

БЛОГИ

: Тефлоновий Зеленський
19.04.2019 11:16


Що означає рішення суду, що за позовом Коломойський оскаржив націоналізацію ПриватБанку?

Почну з того, що "ПриватБанк" був націоналізований наприкінці 2016, щоб його врятувати. Він знаходився на межі падіння, але якби він впав, то "розчавив" би людей, чиї зарплатні, пенсійні картки обслуговувалися в "ПриватБанку", а таких півкраїни.

Цинізм вищої міри – перед націоналізаціє Коломойський вивів звідти всі активи (не свої, а банківські, народні), тобто "Приват" видав кредитів на 110 млрд. грн. різним фіктивним фірмам, за якими безумовно стоїть Коломойський. Це було пограбування століття!, порівняльне лише зі схемами Януковича, адже по суті була вкрадена сума співмірна з усіма витратами України на той момент на оборону з початку війни.

Щоб не постраждали люди, цю діру довелося затикати державі. Міжнародний аудит встановив, що загалом через "Приват" Коломойський вкрав 5.5 млрд. доларів США.

Нинішнє НЕВМОТИВОНАНЕ, ЗЛОЧИННЕ, КУПЛЕНЕ рішення суду, потрібне Коломойському для того, щоб продовжити грабувати державу за фасадом справи "Приват", напряму пов'язаної з кандидатом в Президенти Зеленським.

Адже Зеленський тільки де-юре не президент. Його перемога після першого туру стала настільки очевидна, що зараз судді прогнулися перед переможцем, чи, якщо бути точніше, господарем переможця – Коломойським. Технічно чорнову роботу переконання/підкупу суддів зробив старий приятель Коломойського – Портнов, так само, як у випадку рішення судів по Савченко та Шарію.

При чому Коломойський впевнений, що навіть такі обурливі, начебто завчасні кроки не відлякають виборця. Він то вже знає, що Зеленський тефлоновий до компромату, яким би вмотивованим він не був. Адже виборці Зеленського по-суті не ідейні. Вони не є ідейними антикорупціонерами. Адже за Зеленського проголосували не зважаючи на те, що саме за цим кандидатом стояли команди, які організовували НАЙБІЛЬШІ (не побоюсь цього слова) грабування постмайданівської України – через "ПриватБанк" – 5.5 млрд доларів (Коломойський) та через протидію конфіскації 1.5 млрд доларів грошей Януковича в бюджет (Данилюк-Портнов).

Тому складні часи нас чекають...

Незавидна доля і самого Зеленського, якщо Коломойський-Портнов його іменем купують суддів навіть до інавгурації. І можу припустити, що сам Зеленський сьогодні дзвонив Коломойському і скиглив: "Навіщо ти мене так?". А Коломойський: "Володя, це не я, це суд. І взагалі не виходь з ролі. Народ тебе любить, поки ти блазень і його розважаєш, сумні справи залиш мені".





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"