Украинская правда

БЛОГИ

Ирина Федорив: Врятуй #БіличанськийЛіс відправ сьогодні смс з текстом 08 на номер 3399 після 22:30
15.11.2018 17:32


В Україні може бути створений найбільший в Європі Нацпарк в межах міста. У це важко повірити, але зробити ми це можемо просто в Києві, де боротьба за зелені зони точиться мало не щодня.

Я пишу блоги на "Українській правді" з 2010 року. Пишу для того, щоб врятувати 6 500 га Біличанського лісу. Це найдорожча земля України. Вже 10 років ми воюємо за збережння цього лісу, який долає наслідки чорнобильської катастрофи і є буферним щитом для Києва і Київщини.

Нам погрожували. Ми жили під охороною. Нас били.



Нам палили машини. Правоохоронці не знайшли замовників у жодній із справ. Ми не відступили і не відступаємо.

Ми зібрали 15 000 підписів і домоглися підписання прездентського указу.

Нам залишився останній ривок – винесення кордорів лісу в Натуру. Саме з цим проектом на телеканалі ICTV у "Нових лідерах" громаду Коцюбинського представляє законно обраний громадою мер Ольга Матюшина, яку депутати екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка безкарно 5 разів позбавляють в незаконний спосіб повноважень.

Саме Матюшина, яка може блокувати дерибанні рішення ради, не дає забудовникам дорватися до найціннішого рекреаційного ресурсу столиці.

Фінальний ефір на каналі ICTV сьогодні почнеться о 22:20. Коли відкриють лінії з голосуванням я прошу відпарвляти смс на номер 3399 з тектом 08



Ця історія – це значно більше, ніж порятунок Біличанського лісу. Тема, яку ми намагаємося підняти на загальнонаціональний рівень значно глибша. Це тема про повну імпотенцію правоохоронної системи і бездіяльність Авакова.

Це тема про повну безкарність держреєстраторів, які дозволяють собі незаконно вносити зміни в реєстр і робити сторонніх осіб головами населених пунктів в угоду дерибанникам і корупціонерам.

Мова йде і про саботаж виконання президентського указу впродовж 4 років, бо межі Нацпарку давно мали б бути винесені.

Всіх, хто розуміє масштаб проблеми прошу не лише відправити смс у вказаний час, але й встановити у себе на фб цей кавер, який створили волонтери для поширення.

А також за лінком є посилання з накладкою на ваше фото у профілі Facebook – "Врятуй Біличанський ліс"

Лише масштабна адвокація цієї теми і підтримка людей можуть змусити запрацювати всю політичну систему. І плюс проекту "Нові лідери" полягає в тому, що це стимулює залучати все нові й нові аудиторії, щоб реалізувати те, що ми почали робити ще 10 років тому.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"