Украинская правда

БЛОГИ

Виктор Уколов: Катастрофічне падіння рейтингів
14.09.2018 19:00


Саме так можна характеризувати сьогоднішні дані опитування трьох провідних соціологічних агенцій: КМІС, Соціс та Центру ім. Разумкова.

Як виявили соціологи Юлія Тимошенко всього за один місяць втратила 7,4%. Анатолій Гриценко впав на 7,3%.

Не віриться? То переконайтесь самі!

15 серпня, лише місяць тому, мабуть популярна на вулиці Турівська, (де розташовано у Києві штаб Тимошенко), контора "Центр Соціальний моніторинг" повідомила про результати соціологічних досліджень. Його вражаючі результати одразу були розіслані всім обласним організаціям Батьківщини і почали мандрувати шпальтами сотень газет.

Ще б пак, серед тих, хто визначився, Юлію Тимошенко, нібито, підтримали 20,3%, Анатолія Гриценка – 14,8% і навіть Олега Ляшка – 10,2%. А от за президента вирішили голосувати лише 5,1%.

Тим більш драматично виглядають справжні рейтинги справжніх соціологічних агенцій.

Сьогодні, тобто через місяць, вони оприлюднили спільне дослідження, опитавши 10 тисяч, тобто вп'ятеро більше респондентів, аніж зазвичай вибірка.

Виявляється у Тимошенко 12,9%, а на другому місці Порошенко з рейтингом 8,4%. А де ж Гриценко? А він катастрофічно обвалився аж удвічі до 7,5%.

Можна ще багато писати про маніпуляції, але насправді це кошмар для виборчих штабів, коли так несподівано стає відомою реальна картина.

На завершення нагадаю слова Аврама Лінкольна: "Можна дурити частину народу весь час. Можна обманювати весь народ деякий час. Але не можна увесь час обманювати весь народ"

Залишу цю табличку на згадку:






^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"