Украинская правда

БЛОГИ

Игорь Жданов: Робив і роблю все можливе, щоб зламати корупційну гідру в Мінмолодьспорту
25.04.2018 21:52


До мене надійшла інформація, що у спортсменів національних збірних команд України вимагають по 20-30 доларів з їх добових, що вони отримують за участь в навчально-тренувальних зборах. При цьому говорять що їх треба занести керівництву Міністерства молоді та спорту, навіть, самому міністру. Це відверта брехня!

Робив і роблю все можливе, щоб зламати корупційну гідру в Мінмолодьспорту. До речі, саме за моїм дорученням наше Міністерство, держустанови та держпідприємства – одними з перших приєдналися до системи Prozorro, ще коли вона працювала в тестовому режимі.

Завжди принципово боровся за те, щоб не розкрадалися кошти при проведенні спортивних заходів. Зокрема, шляхом штучного завищенням вартості товарів та послуг в кошторисах, які подавалися в Міністерство. Навіть, якщо це коштувало мені іміджевих втрат і звинувачень від незадоволених організаторів, серед яких були відомі спортсмени й тренери. Те саме стосується проведення навчально-тренувальних зборів.

За моєї ініціативи з 2015 року Міністерством були вперше відкриті та публікуються накази про проведення змагань та зборів. Вони доступні для громадського та антикорупційного контролю на сайті Міністерства.

Закликаю тих спортсменів і тренерів, яким відома інформація про осіб, що вимагають кошти – негайно повідомити мене через чат Фейсбуку, або зателефонувавши до приймальні: 044 289-03-66, 246-64-35. В холі Міністерства за адресою м. Київ, Еспланадна, 42 також встановлена спеціальна поштова скринька для звернень спортсменів і тренерів безпосередньо до міністра.

Гарантую захист і анонімність, а вимагачами займуться правоохоронні органи.

Також про можливі факти корупційних правопорушень можна анонімно повідомляти через Інтернет сторінку уповноваженого по боротьбі з корупцією в Міністерстві. Там є гугл-форма повідомлення, працює відповідна гаряча лінія.

ФБ автора





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"