Украинская правда

БЛОГИ

Олег Тягнибок: За українське майбутнє без олігархів!
21.03.2018 14:21


Якраз минає рік відтоді, як усі дієві українські націоналістичні сили підписали спільний ідеологічний маніфест. Рік тому нашою першою спільною акцією стає Марш національної гідності до Верховної Ради, де націоналісти озвучують ультиматум владі. Ультиматум, який окреслює коло національних інтересів, червону лінію, за яку влада не сміє переступити.

А тепер про головне. Поки що вони не посміли порушити ультиматум. Проте цього не достатньо. Надто мало для влади, яка прийшла на крові героїв Небесної сотні та рвала на собі сорочку, обіцяючи "жити по-новому". Тому ми, українські націоналісти, вимагаємо: перед тим, як ви обнулитеся – зробіть хоч щось корисне. Тим паче, що ви це українцям обіцяли. І на виборах, і в офіційному документі – коаліційній угоді. Обіцяли, зокрема, "завершити АТО за години", новий закон про вибори, закон про імпічмент Президента... І головне: обіцяли деолігархізацію, міфічними результатами якої так хизувався олігарх Порошенко на своїй позаплановій прес-конференції.

Насправді всі необхідні законодавчі акти давно лежать у парламенті. І ми, українські націоналісти, вимагаємо нарешті ухвалити й втілити в життя ці ключові для майбутнього України ініціативи.

Тому націоналісти знову разом виходять на марш. Марш сили нації "За українське майбутнє без олігархів!"

Ми змусимо владу почути голос нації. Закликаємо українців виходити у вівторок, 3 квітня. Це робочий день у парламенті, Кабінеті Міністрів, і Адміністрації Президента. Час привести до тями усю владу. Хай чекають.

Повернімо Україну в українські руки!

Українці, приєднуйтеся!



З квітня, вівторок.

Київ, вул. Грушевського, 3, площа біля стадіону "Динамо" ім. В. Лобановського.

Збір – о 10:00.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"