Украинская правда

БЛОГИ

: Чому я в Київенерго?
23.09.2017 00:20


Отже, з 09 ранку я в Київенерго. Причина проста – кілька місяців тому близько 40 будинків у Києві, де створені ОСББ, відключили від гарячої води.

На думку ОСББ, абсолютно безправно і незаконно.

На думку Київенерго, правно і законно, бо відключали ж вони не будинки ОСББ, а компанію-виконавця послуг, яка їх обслуговує.

Будинки не можна, звичайно, відключати, бо там люди, а ось крутанути той самий вентиль для компанії, яка їх обслговує, можна.

І те, що це той самий вентиль, ті самі труби, ті самі будинки і ті самі люди в них, мало кого хвилює, коли треба виправдати свої дії.



Навіщо це зробило Київенерго?

В Ахметова стверджують, що через борги компанії-виконавця послуг. Начебто, компанія збирала достатньо платежів з мешканців будинків, а ось до Київенерго вже відправляла недостатньо.

Той, хто давно і в темі знає наскільки можуть відрізнятися виставлені рахунки монополістів з реально спожитими послугами. Але зараз зовсім не про це. Це можуть і мають з'ясовувати між собою дві компанії, зокрема через суд.

Зараз про те, що брати в заручники кілька тисяч киян, шантажем й тиском витискати з ще малорозвиненого ринку компанію, про обслуговування якої я почув й позитивне, хоч і не маю жодного наміру ставати на її захист, цинічно й нахабно.

З 09 години ранку я в Київенерго. Голови ОСББ, яких я дуже добре знаю, яким довіряю і якими захоплююсь, оголосили, що не підуть з центрального офісу Київенерго доти, поки монополіст не поверне засувки в положення, зворотнє закритому.

Сьогодні було багато перемовин з керівництвом компанії Ахметова. І оскільки люди лишаються ночувати, то задовільного результату від тих перемовин все ще немає.



Чому в такий спосіб?

Бо немає в людей вже віри в обіцянки, якими їх годували монополісти. Будуть боротися.

І ДемАльянс буде з ними.

Завтра пройде кілька невеличких протестних заходів по Києву, щоб керівництво Київенерго відчуло себе такими ж беззахисними і простими людьми, як і ті, на яких вони піднімали руку.

В понеділок буде акція під Київенерго і не лише.

Ну, а наступні два дні, проведені тут, я знайомитиму вас з людьми і темою ОСББ. Ми зробимо цілу серію включень про об'єднання співвласників прямо з серця столичного монополіста.

Повірте, люди, які про це говоритимуть – одні з кращих в країні.

Переможемо!



Раніше писав:

В Київенерго заселилися голови ОСББ. Вимагають гарячу воду





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"