Украинская правда

БЛОГИ

Олег Тягнибок: Вимагаємо знайти виконавців і замовників убивства Олега Супруненка!
11.08.2017 19:09




Минає місяць відтоді, як "тітушки" у масках по-звірячому побили нашого побратима Олега Супруненка, очільника Миргородської "Свободи", голову свободівської фракції у Миргородській міській раді. Цієї середи його поховали. Олег так і не вийшов із коми.





Йому було лише 29 років. Без найдорожчої людини у цьому світі залишилися батьки Андрій Миколайович та Катерина Михайлівна, любляча дружина Аніка, півторарічний Святославчик. Сина, чоловіка, батька їх позбавили бандити.



Не вірю, що Олега вбивали з метою пограбування, щоби забрати простенький мобільний телефон. Зовсім не схоже це і на побутовий конфлікт. Абсолютно виключено, що причиною вбивства могли бути якісь бізнес-розбірки, бо жодного бізнесу в Олега не було. Ставши депутатом і очоливши фракцію, Олег Супруненко й далі працював на заводі простим слюсарем.



Для всіх зрозуміло, що мотив цього звірячого злочину – незламна і принципова громадська та політична позиція Олега. Ясно як білий день, що це помста. За те, що боровся з монополістами-перевізниками за чесні тарифи, зупиняв "договорняки" з розподілом землі й публічно викривав бариг-аферистів, чим став поперек дороги усім місцевим крадіям і корупціонерам.



Олега не змогли купити, тому вирішили розправитися фізично. Страшно розправитися. Молодого хлопця катували, не лишивши шансів на життя. Руки, переламані у багатьох місцях, пробиті легені, поламані ребра – таким знайшла Олега дружина обабіч дороги. 26 днів лікарі боролися за його життя, але врятувати свободівця не вдалося.



Нагадаю, завтра, 12 серпня, мине місяць із часу нападу.



АЛЕ ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ, ПОКИДЬКИ: втекти від справедливого суду не зможе ніхто з вас! Вас не врятують ані гроші, ані зв'язки, ані депутатські мандати!



Попереджаю правоохоронців та суддів: на гальмах спустити цю справу не вдасться.

Не дозволимо.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"