Украинская правда

БЛОГИ

: Сергій Каплін виставив себе клоуном. Анонсоване ним цілодобове блокування Конституційного Суду тривало менше 15 хвилин
17.02.2017 17:09


Сьогодні Сергій Каплін публічно розказував на камери телеканалів, що очолювана ним "єдина ліва партія" буде проводити безстрокову акцію щодо блокування Конституційного Суду України. Мета – не допустити реєстрацію подання 55 народних депутатів щодо скасування мораторію на купівлю/продаж земель сільськогосподарського призначення.

Серій Каплін: "З сьогоднішнього дня Соціал-демократична партія буде блокувати Конституційний Суд з тим щоб убезпечити народ України від чергового грабунку єдиної власності, яка залишилась в руках простих українських громадян".



Серій Каплін: "Ми таку акцію починаймо безстрокову, тут будуть ночувати, жити люди та захищати українську землю".



Це відео було знято о 10:35 сьогодні. Тоді дійсно вхід в Конституційний суд був заблокований палаткамиі нібито членами партії Капілна. Вся перепалка з депутатами та Капліним перед пресою тривала до 11:05.

А ось фото цього ж місця о 11:19:



Обіцяну Капліним цілодобову акцію на захист української землі і простих людей як вітром здуло як тільки пішли телекамери. Те як партія Капліна швидко евакуювала приблизно десяток палаток дійсно вражає. Припускаю, Капілну просто швидко стало холодно і він вирішив, що к чорту землю і простих людей.

В результаті, конституційне подання було спокійно зареєстровано:






^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"