Украинская правда

БЛОГИ

Руслана Лыжычко: Євробачення без сумніву буде!
17.02.2017 16:27


Національна телерадіокомпанія України сьогодні знаходиться в режимі реорганізації у Громадське телебачення. Роздержавлення ЗМІ було одним з головних вимог Майдану. Воно є однією з неодмінних умов остаточного демонтажу уламків тоталітаризму, для формування громадянського суспільства в Україні. Співпало, що пов'язана з цією реорганізацією зміна менеджменту припала саме на рік, коли Україна вдруге у своїй історії приймає пісенний конкурс Євробачення.

Зі свого боку, я виступаю гарантом того, що Євробачення в Україні, навіть незважаючи на згадані складності, пройде на найвищому рівні.

На сьогоднішній день нова команда організаторів має чіткий план, як вкластися у встановлені терміни, і всі засоби – матеріальні та людські – для його реалізації.

Член Оргкомітету Eurovision Song Contest 2017 Павло Грицак був виконавчим продюсером конкурсу Євробачення-2005, яке було удостоєно захоплених відгуків не тільки від європейських організаторів, але й з боку тисяч іноземних туристів і журналістів, які відвідали тоді Київ.

До "Євробачення-2017" ще 3 місяці. Це достатній термін, щоб організатори, маючи фінансові та інтелектуальні ресурси, спираючись на підтримку держави і громадського сектору України, підготували і провели конкурс на найвищому рівні.

У свою чергу, я запрошую всіх скептиків через 3 місяці відвідати Україну і на власні очі переконатися у безпідставності їх сьогоднішніх сумнівів.





^ Наверх | УКР | РУС
   Главная | Новости | Публикации | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Украинская правда"