Українська правда

НОВИНИ

Головні новини п’ятниці і ночі: звільнення Буславець, антирекорди COVID-19
21.11.2020 07:00
Уряд звільнив очільницю Міністерства енергетики, в Україні 14 575 випадків COVID за добу, — актуальні новини 20 листопада.

Уряд звільнив очільницю Міністерства енергетики, в Україні 14 575 випадків COVID за добу, — актуальні новини 20 листопада.

Про звільнення Буславець

На позачерговому засіданні Кабінету міністрів було ухвалено рішення звільнити тимчасово виконуючу обовʼязки міністра енергетики Ольгу Буславець. 

Новим тимчасовим виконуючим обов'язки міністра енергетики буде заступник Буславець Юрій Бойко.

Водночас Буславець залишається на посаді першої заступниці Міністра енергетики.

Про антирекорд захворювань

19 листопада в Україні було зафіксовано 14 575 нових випадків COVID-19 - це другий поспіль антирекорд і третій впродовж тижня.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка. 

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Бізнесмен і колишній міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет показав ескізи Великого герба України, які подавала на конкурс його група, а переможця зустріла критика в соцмережах.

Новообрана президентка Молдови Мая Санду заявила, що на посаді президента продовжить визнавати суверенітет України щодо Криму так само, як робила це дотепер.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба висунув ексміністра фінансів Оксану Маркарову на посаду нового посла України в США.

Своє рішення про скасування заочного арешту експрезидента-втікача Віктора Януковича у справі про розгін Майдану Апеляційний суд пояснив тим, що слідство і прокуратура не надали документів, що підтверджували перебування Януковича в міжнародному розшуку.

У Білорусі близько 5 тисяч людей прийшли попрощатися з 31-річним Романом Бондаренком, якого викрали і побили, завдавши смертельних травм.

У містечку Винники біля Львова евакуювали COVID-хворих людей з лікарні, в якій стався вибух при заправці киснем.

Очільник Нацполіції Ігор Клименко наголосив, що людей за відсутність масок штрафуватимуть лише у разі відмови надіти маску, а спочатку лише проситимуть.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів, що при теперішньому співвідношенні хворих та шпиталізованих, повний локдаун в Україні можуть ввести за умови 30 тисяч нових хворих COVID на добу.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"