Українська правда

НОВИНИ

Трамп висміяв Байдена, який назвав його Джорджем
26.10.2020 15:38
Президент США Дональд Трамп у понеділок висміяв свого суперника на президентських виборах Джо Байдена, який в неділю помилково назвав його Джорджем.

Президент США Дональд Трамп у понеділок висміяв свого суперника на президентських виборах Джо Байдена, який в неділю помилково назвав його Джорджем.

Трамп відреагував на помилку свого опонента у Twitter, повідомляє "Європейська правда".

"Джо Байден вчора називав мене Джорджем. Не зміг згадати моє ім'я. Йому знадобилась допомога ведучого, щоб продовжити інтерв'ю. Картель фейкових новин працює понаднормово, щоб приховати це!", - написав президент США.

Joe Biden called me George yesterday. Couldn’t remember my name. Got some help from the anchor to get him through the interview. The Fake News Cartel is working overtime to cover it up!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 26, 2020

Байден обмовився під час онлайн-заходу] кампанії зі збору коштів у неділю. 

"У яку країну ми перетворимося? Ще чотири роки Джорджа... Джорджа... Ми опинимося в такому становищі, що коли Трампа виберуть, ми всі опинимося в іншому світі!" - сказав Байден.

Як відзначають американські ЗМІ, Байден, вочевидь, переплутав Трампа з іншим республіканським президентом Джорджем Бушем-молодшим.

Кампанія Трампа і особисто очільник США ставлять під сумнів здатність Байдена бути президентом, апелюючи до його похилого віку. Трамп регулярно називає Байдена "Сплячим Джо".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"