Українська правда

НОВИНИ

Пожежу в Новій Каховці загасили, п'яного винуватця затримали
05.07.2020 19:11
Рятувальники ліквідували пожежу в м. Нова Каховка на Херсонщині, поліція затримала ймовірного винуватця.

Рятувальники ліквідували пожежу в м. Нова Каховка на Херсонщині, поліція затримала ймовірного винуватця.

Джерело: ДСНС Херсонщини, поліція Херсонщини

Дослівно ДСНС: "5 липня о 14:40 до Служби 101 м.Нової Каховки надійшла інформація про пожежу даху 5-ти поверхового будинку по вул. Букіна… Пожежу локалізовано о 16:16, а о 18:40 ліквідовано на площі близько 2 тисяч квадратних метрів. Люди з будинку були евакуйовані, постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється".

Деталі: Разом з тим, поліція області повідомила про затримання 38-річного жителя будинку, який вчинив масштабну пожежу.

Дослівно поліція: "На місці події поліцейські встановили, що на 5-му поверсі будинку проживає чоловік, який зловживає спиртними напоями. Сьогодні сусіди чоловіка почули запах диму, який йшов з його квартири та почали стукати у двері. Коли через десять хвилин ніхто не відчинив двері, сусіди вибили їх та побачили чоловіка у стані алкогольного сп’яніння та палаючу квартиру.

Пожежа почала посилюватись, вогонь поширився на дах багатоповерхівки, тому мешканці будинку почали покидати свої квартири та викликали пожежників і поліцію.

Поспілкувавшись з чоловіком, поліцейські встановили, що він вживав вдома алкогольні напої, після чого вирішив покурити на дивані та заснув. Розбудили його сусіди, коли квартира вже була у вогні".

Деталі: Поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 КПК. Відкрите кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства". Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру.

На місці працює слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та експерти.

Що передувало: У неділю в місті Нова Каховка на Херсонщині на даху 5-поверхового будинку сталася пожежа, що охопила весь дах.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"