Українська правда

НОВИНИ

Зеленський в Одесі розповів ветеранам, у кого просити допомоги
05.07.2020 16:45
Президент Володимир Зеленський доручив місцевій владі Одеси допомогти з вирішенням проблем ветеранів, а також закликав долучитися Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України.

Президент Володимир Зеленський доручив місцевій владі Одеси допомогти з вирішенням проблем ветеранів, а також закликав долучитися Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України.

Джерело: Зеленський під час поїздки до Одеської області, повідомляє пресслужба президента

Деталі: Під час спілкування з Зеленським ветеран АТО Олександр Голопотелюк зазначив, що Одесі на сьомий рік війни немає меморіального пам’ятника або належного меморіалу ветеранам російсько-української війни. Зеленський закликав місцеву владу Одеси долучитися до розв'язання цього питання.

Голова Одеської обласної спілки ветеранів інвалідів Афганістану Афанасій Радукан порушив питання пільг на житлово-комунальні послуги для учасників бойових дій, доступу до лікування та реабілітації.

Ветерани закликали створити в Одеській області центр психологічної реабілітації для колишніх бійців.

Голова громадської організації "Серця матерів Одещини" Світлана Кирилова, син якої загинув на Донбасі, порушила питання справедливого забезпечення родин полеглих героїв.

Президент зазначив, що до вирішення нагальних проблем ветеранів необхідно залучати Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України.

Також президент поставив завдання депутатам, обраним від Одеси, та голові ОДА зайнятися вказаними проблемами й продемонструвати їхнє результативне вирішення.

Пряма мова: "Зараз є Рада. Мені здається, що це правильний інструмент, щоб усі питання доводити до кінця. Раніше в регіонах мені ставили важливі питання, не пов’язані з повноваженнями президента. А потім багато речей у бюрократичній системі забувалося. Ми створили цю Раду, все виписуємо, прив’язуємо до термінів, до менеджменту, який за цим стоїть".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"