Українська правда

НОВИНИ

Степанов не міг закупити костюми удвічі дорожче – Зеленський
06.06.2020 17:19
Президент Володимир Зеленський не має зауважень до глави МОЗ Максима Степанова і впевнений, що міністр не міг закупити медичні костюми удвічі дорожче за аналогічні.

Президент Володимир Зеленський не має зауважень до глави МОЗ Максима Степанова і впевнений, що міністр не міг закупити медичні костюми удвічі дорожче за аналогічні.

Джерело: спілкування Зеленського з журналістами в резиденції "Залісся" у суботу, передає кореспондент УП

Деталі: На запитання щодо закупівлі медичних костюмів за завищеними цінами президент сказав, що не знає, "що він там купив", однак висловив впевненість, що Степанов не міг так вчинити.

Пряма мова: "Я впевнений, що ми можемо про це поговорити. Тільки давайте побачимо тоді якість виробника і таке інше. Степанов не міг цього зробити".

Деталі: Зеленський зазначив, що поки не має зауважень до роботи міністра.

"Зауважень поки не маю" - Зеленський у Заліссі на зустріч з журналістами про міністра МОЗ Степанова pic.twitter.com/Du5xE4u5xV

— Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) June 6, 2020

Водночас він розповів, що Степанов не може взятися за структурні зміни в МОЗ через ситуацію з коронавірусом.

Пряма мова: "Довгий час ми сваримося зі Степановим, нормально, конструктивно, через те, що МОЗ бюрократично настільки складний і неповороткий, що він не може нормально нічого швидко закупати. І так було багато-багато років".

"Чесно скажу, ніхто з нас, і Степанов ще не може добігти до структурних змін в МОЗ. Тому що він кожного дня щось там робить. І жодне міністерство через COVID… Ми так домовилися, що цей Кабмін витримає в тому складі, в якому він є, поки ми не побачимо презентацію кожного міністерства.

І так як всі займаються коронавірусом і нічим іншим, просто немає в людей часу презентувати, хоча там все готово. Ми чекаємо один чи два тижні. За два тижні вони мають презентувати всю модель, про яку ми говорили, всі кроки, що вони збираються робити і коли".

Передісторія:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"