Українська правда

НОВИНИ

Мати Окуєвої хоче, щоб суспільство знало ім’я замовника вбивства її доньки
14.01.2020 13:51
Мати української добровольця Аміни Окуєвої Ірина Камінська вимагає аби ім'я замовника вбивства її доньки озвучили публічно.

Мати української добровольця Аміни Окуєвої Ірина Камінська вимагає аби ім'я замовника вбивства її доньки озвучили публічно.

Джерело: пресслужба МВС

Пряма мова: "Я прекрасно розумію, хто стоїть за цим і хто замовив мою доньку, тому що вона не давала спокою тим, кому не дає спокою свобода і незалежність України…

Для мене дуже важливо, щоб пролунала інформація про те, хто замовник. Я розумію, що над цим буде працювати слідство, хоча для мене там нічого нового не буде, але дуже важливо, щоб цю інформацію озвучили".

Деталі: Вона назвала дуже важливою новиною інформацію про те, що правоохоронці знайшли людей, які виконали вбивство.

Мати Окуєвої вважає, що інформаційна і гібридна війна в Україні триває. Після зустрічі з міністром МВС Арсеном Аваковим вона додала, що почуте нею доводить, що слідство працює у правильному напрямку і причетних до злочину покарають.

Зазначається, що зустріч із Аваковим відбулася на прохання Камінської.

Що було раніше: У неділю, 12 січня, поліцейські затримали ймовірного організатора вбивства добровольця Аміни Окуєвої. Частину членів злочинної групи затримали у вересні.

Читайте також: "Звичайний розстріл". Про що мовчить поліція після вбивства Окуєвої

Передісторія:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"