Українська правда

НОВИНИ

До Путіна і Зеленського можуть приєднатися представник "Нафтогазу" та міністр – ОП
09.12.2019 11:15
У двосторонній зустрічі президентів України і Росії 9 грудня від української сторони можуть брати участь глава Міненерго Олексій Оржель і виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

У двосторонній зустрічі президентів України і Росії 9 грудня від української сторони можуть брати участь глава Міненерго Олексій Оржель і виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Джерело: заява заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка, "Інтерфакс-Україна"

Дослівно Тимошенко: "Стосовно делегації, знаю, що є питання щодо газу і так далі. У складі делегації є пан Оржель і пан Вітренко. За потреби вони братимуть участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються".

Деталі: Крім того, Тимошенко підтвердив, що зустріч президента України Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна відбудеться 9 грудня після переговорів у "нормандському форматі".

Що було раніше: 9 грудня "Європейська правда" зі своїх джерел дізналася, що двостороння зустріч президентів України та Росії у Парижі узгоджена та за планом відбудеться вже після заходів у "нормандському форматі" (Україна, Росія, Німеччина, Франція).

Зустріч у "нормандському форматі" розпочнеться в понеділок о 17.00 (за Києвом). За графіком зустріч розтягнеться на 3 години, однак в ОП не беруться прогнозувати скільки можуть тривати переговори. 

До російської делегації входять: голова Міненерго Росії Олександр Новак, помічники президента РФ Юрій Ушаков і Владислав Сурков.

Російське видання "РИА Новости" з посиланням на інформоване джерело пише, що голова "Газпрому" Олексій Міллер і міністр енергетики РФ Александр Новак візьмуть участь у зустрічі президентів України та РФ.

Читайте також: 5 нормандських зустрічей до Зеленського. Як Україна домовлялась про мир

"Вибори, Конституція та "представники Донбасу": на що погодиться Зеленський на саміті в Парижі"

 Не довіряти Путіну і не лишатись віч-на-віч. Поради Порошенка Зеленському на саміт у Парижі

Передісторія:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"