Українська правда

НОВИНИ

"Червоні лінії": у Львові на мітинг вийшло більше тисячі людей
08.12.2019 16:01
У Львові більше тисячі людей вийшли на мітинг щодо "червоних ліній", які не має перетнути президент Володимир Зеленський на саміті в "нормандському форматі" в понеділок.

У Львові більше тисячі людей вийшли на мітинг щодо "червоних ліній", які не має перетнути президент Володимир Зеленський на саміті в "нормандському форматі" в понеділок.

Джерело: Zaxid.net, Радіо Свобода, Громадське, Укрінформ

Деталі: Як повідомляє Zaxid.net, більше тисячі львів’ян зібрались на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Вони протестують проти розведення військ на лінії розмежування і виступають проти реалізації "формули Штайнмаєра".

Разом з тим, у Запоріжжі на майдані Героїв Революції відбулося віче, організоване місцевим Штабом супротиву капітуляції.

Його учасники принесли з собою плакати з написами "Ні капітуляції", "Ні подвійному громадянству" та інші.

Акція в Запоріжжі
Радіо Свобода

Під час мітингу було оголошено основні вимоги акції, серед яких дотримання національних інтересів під час переговорів у "нормандському форматі".

Як повідомляє "Громадське", в Одесі до Всеукраїнської акції "Червоні лінії для Зеленського" долучилося близько сотні людей. Вони зібралися біля пам‘ятника Дюку Де Рішельє.

У Харкові понад 200 харків'ян зібралися на мітинг. Учасники тримали прапори України та прапори Української повстанської армії. До мітингу долучилися представники політичних партій "Свобода" та "Європейська солідарність".

Як повідомляє "Укрінформ", на площі Свободи в Херсоні, де розташована адмінбудівля ОДА та облради, поблизу постаменту зі світлинами земляків, які загинули в АТО, на акцію "Червоні лінії" зібралося більше ста херсонців.

Люди тримали у руках саморобні плакати "Ні капітуляції!", державні прапори України. Також учасники акції прийшли з прапорами "Свободи", "Європейської солідарності", червоно-чорним прапором.

У Дніпрі біля будівлі облдержадміністрації також провели акцію протесту "Червоні лінії для Зеленського". На неї зібрались близько трьох сотень людей з національною символікою, повідомляє Радіо Свобода.

Акції "Червоні лінії для Зе" відбуваються 8 грудня в Києві та інших містах України. Їхні учасники вимагають від президента Володимира Зеленського не поступатися інтересами держави на переговорах у "нормандському форматі" в Парижі 9 грудня.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"