Українська правда

НОВИНИ

Британія планує посилити перевірки на кордоні
03.12.2019 05:11
Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступає за посилення перевірки громадян ЄС, які вʼїжджатимуть до країни після Brexit.

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступає за посилення перевірки громадян ЄС, які вʼїжджатимуть до країни після Brexit.

Джерело: Консервативна партія, яку очолює Премʼєр-міністр Великої Британії, повідомляє Politico

Дослівно: "Після теракту на Лондонському мосту, унаслідок якого загинуло двоє осіб і троє дістали поранення, Консервативна партія подала пакет змін до правил перетину кордону. Він передбачає вимогу до європейців проходити процедуру електронного оформлення вʼїзду до Британії. Партія пообіцяла ухвалити зміни після Brexit".

Деталі: Пропоновані зміни передбачають, що громадянам ЄС більше не дозволятимуть вʼїжджати до Великої Британії з європейськими посвідченнями особи - тільки з паспортом. Консерватори стверджують, що посвідчення особи, надто громадян Італії та Греції, "регулярно використовуються з шахрайською метою з огляду на їх незахищеність у порівнянні з паспортами".

Дослівно: "Після виходу з ЄС ми залишимо митний союз ЄС, і на нас не поширюватимуться правила вільного пересування. Ці правила спрощують переміщення до Великої Британії незаконних товарів, таких як наркотики, зброя та вибухівки, а також нелегальних іммігрантів та терористів".

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"