Українська правда

НОВИНИ

"Слуги народу" вибрали нову голову Комітету зовнішньої політики
02.12.2019 20:49
На засіданні фракції "Слуга народу" 2 грудня депутати обрали нову голову Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва 28-річну Лізу Ясько.

На засіданні фракції "Слуга народу" 2 грудня депутати обрали нову голову Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва 28-річну Лізу Ясько.

Джерело: керівниця пресслужби, нардепка фракції "Слуга народу" Женя Кравчук

Дослівно: "Ми закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва...Консолідованим рішенням усієї нашої команди новим головою обрано Лізу Ясько".

Деталі: Кравчук повідомила, що нардепи збираються до кінця року розглянути 60 питань порядку денного.

За її словами, на засідання прийшли виключені з партії нардепи. Фракція проголосувала за те, що більше "не бажає бачити їх на своєму засіданні".

Довідково: 20 вересня депутатка очолила Делегацію України в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Ясько - український політолог, експерт з питань культури. До парламенту пройшла за списком "Слуги народу" під номером 15.

Вона є продюсером фільму "Крим: брудний секрет Росії". Засновниця ініціативи з культурної дипломатії Yellow Blue Strategy, раніше працювала віцепрезидентом в blockchain-стартапі та координатором Українського кризового медіа-центру.

Ясько має ступінь магістра політології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, закінчила Школу державного управління Блаватніка в Оксфордському університеті. 

Що передувало: У "Слузі народу" повідомили, що на посаду очільника Комітету з питань зовнішньої політики є два претенденти.

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"