Українська правда

НОВИНИ

Зеленський на прикладі бігової доріжки пояснив, навіщо говорити з Путіним
02.12.2019 16:05
Президент України назвав досягненням майбутню зустріч лідерів чотирьох країн у нормандському форматі і пояснив, навіщо говорити з лідером країни-агресора Володимиром Путіним про Донбас.

Президент України назвав досягненням майбутню зустріч лідерів чотирьох країн у нормандському форматі і пояснив, навіщо говорити з лідером країни-агресора Володимиром Путіним про Донбас.

Джерело: відео на сторінці Офісу президента в YouTube

Пряма мова: "Цього тижня ми починаємо підготовку до зустрічі в форматі "нормандської четвірки". Ця зустріч, це вже перемога для нас, тому що це можливість зустрітися чотирьом лідерам, можливість, яка з’явилась після трьох років тиші дипломатії, але зовсім не тиші, а реальної війни на фронті. І це є велика можливість розпочати цей діалог".

Деталі: Зеленський звернувся до слухачів з проханням не слухати деяі сили і політиків і підтримати його в цих переговорах.

Пряма мова: "Ви мені довірились, довіряєте, тому ніякої зради не було і не може бути, але я буду більш впевнено себе почувати, міцніше буду себе вести на цій зустрічі, якщо буду знати, що мені країна довіряє і за моєю спиною цілий наш незалежний народ".

Деталі: Зеленський зазначив, що не бачить можливості завершити війну, окрім як дипломатичним шляхом. Він заявив, що намагатися зробити це без діалогу з Путіним, це те саме, що бігти по біговій доріжці, тобто втрачати сили, залишаючись на місці (президент вів монолог, крокуючи по біговій доріжці).

Пряма мова: "Без цього діалогу можна… але це, приблизно, як біг на цій біговій доріжці, тобто ти щось робиш, калорії втрачаєш, але ти на місці. Тобто ми просто не хочемо бути на місці. Ми хочемо  щоб все це закінчилось і ми знову були великою країною".

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"