Українська правда

НОВИНИ

Зеленський розповів, як пропонував подарунок НАБУ за Альперіна
02.12.2019 15:35
Президент Володимир Зеленський заявив, що пропонував цінний подарунок працівникам НАБУ, які затримали контрабандиста Вадима Альперіна, але вони відмовились.

Президент Володимир Зеленський заявив, що пропонував цінний подарунок працівникам НАБУ, які затримали контрабандиста Вадима Альперіна, але вони відмовились.

Джерело: відео на сторінці Зеленського у Facebook

Пряма мова: "Було велике затримання на митниці. Дуже багато обшуків: спочатку 30, потім ще 20. Потім були затримання – затримали нарешті одного з контрабандистів пана Альперіна. Я звернувся до України і сказав: хто нам віддасть пана Альперіна, той отримає подарунок.  

Правда, його, скажімо так, схопили НАБУшники. Молодці, хлопці! Я вас вітаю! Потім я їм запропонував подарунок, а вони сказали, що ні. Подарунок мій не взяли". 

Деталі: За словами Зеленського, представники НАБУ відмовились брати подарунок, щоб це не розцінювалось як те, що "президенті і офіс впливають на НАБУшників".

Зеленський подякував їм, заявивши, що "вони зробили подарунок всій Україні", коли заарештували цю людину.

Яким саме був "цінний подарунок", президент не повідомив.  

Довідка: Зеленський, який любить спілкуватись через соцмережі, вирішив записувати щотижневі відео. На них він підбиває підсумки минулого тижня та ділиться планами на майбутній.

Що було раніше: Президент Володимир Зеленський заявив, що одеський бізнесмен Вадим Альперін, який пропонував детективам НАБУ хабар і напередодні втік, переховується в Україні.

Він пообіцяв "цінний подарунок" тим, хто допоможе його спіймати.

Знати більше: "Хабар на мільйон. Чому заарештували одеського "короля контрабанди" Альперіна"

Передісторія:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"