Українська правда

НОВИНИ

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина депутата Київської облради
02.12.2019 11:19
Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Джерело: пресслужба Нацполіції 2 грудня

Дослівно: "Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві дитини.

Зараз із ними спілкуються оперативники та слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії".

Деталі: У поліції пообіцяли повідомити згодом подробиці затримання.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко у коментарі "112 Україна", затримали двох осіб. Водночас, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Twitter написав, що "поліція затримала стрілка і його спільників", тобто більше ніж 2-х осіб. Аваков додав, що деталі повідомлять на спецбрифінгу.

Пряма мова Геращенка: "У них вилучили предмети злочину, інші докази, які показують, що вони мають відношення до цього жахливого вбивства. Далі їх чекає міра запобіжного заходу, думаю, що це буде арешт. 

Далі поліція буде вишукувати замовника цього злочину. Ми розуміємо, що це було замовне вбивство. Мішенню був Соболєв. Він уже знає, що затримані особи, причетні до вбивства його сина. Зараз він разом з поліцією вираховує версії, з ким у нього були конфлікти, і хто міг бути замовником нападу на нього і його сім'ю".

Що було раніше: Ввечері 1 грудня у центрі Києва внаслідок обстрілу автомобіля "Range Rover" загинула трирічна дитина.  Поліція ввела спеціальну операцію для розшуку зловмисника.

Подія сталася на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської, нападник здійснив один постріл. 

Водієм Range Rover виявився депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, загиблий, його син Олександр Соболєв 2016 року народження. 

За даними УП, постріл у Range Rover було здійснено з автомобіля "Lexus", який з місця вчинення злочину зник.

Нагадаємо: 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"