Українська правда

НОВИНИ

Бойовики вбили одного українського військового у суботу
17.11.2019 12:27
У суботу в зоні проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів загинув один  військовослужбовець зі складу ООС. 

У суботу в зоні проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів загинув один  військовослужбовець зі складу ООС. 

Джерело: пресцентр Міноборони України 

Деталі:  За даними МОУ, з початку поточної доби станом до 12:30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь на Донецькому напрямку тричі - поблизу Новомихайлівки обстріл відбувся зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, що тривав 40 хвилин.

Зі станкових протитанкових гранатометів бойовики 20 хвилин обстрілювали опорні пункти ОС неподалік Лебединського, в районі Красногорівки по позиціях ОС вели вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Протягом поточної доби втрат вОб’єднаних силах немає. 

Впродовж 16 листопада активність російсько-окупаційних військ на лінії зіткнення не спадала.

Дослівно: "Противник прицільно обстрілював позиції ОС 15 разів, застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також зафіксовано вогневу активність ворожих снайперів". 

На Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень режиму тиші, на Донецькому - 7. 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"