Українська правда

НОВИНИ

Заборгував за комуналку і підстрелив сусіда: нападника взяли під варту
08.11.2019 19:37
Суд арештував киянина, який прострелив ногу сусіду під час сварки через несплату першим комунальних послуг. Фото

Суд арештував киянина, який прострелив ногу сусіду під час сварки через несплату першим комунальних послуг.

Джерело: прокуратура Києва

Деталі: 8 листопада Святошинський суд столиці задовольнив клопотання прокуратури й обрав 48-річному стрільцю відповідний запобіжний захід. Його триматимуть під вартою протягом 60 діб, без альтернативи.

Правопорушник підозрюється у замаху на умисне вбивство.

Як розповіли у прокуратурі, інцидент стався увечері 6 листопада на вулиці Чаадаєва у Святошинському районі столиці. У чоловіка стався конфлікт з членами ОСББ та сусідами в коридорі багатоквартирного будинку. Він здійснив 2 постріли з мисливського карабіну в одного з мешканців будинку.

Дослівно: "Протиправні дії зловмисника були припинені очевидцями, які також викликали "швидку допомогу" пораненому чоловіку".

Передісторія:

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який під час конфлікту у будинку на вулиці Чаадаєва у Києві, поранив свого сусіда з вогнепальної зброї.

Як повідомила місцева мешканка Світлана Панюшкіна, стрілець крав у будинку електроенергію і багато років не платив за квартиру, через що в усьому будинку не вмикали опалення. Ввечері 6 листопада група мешканців вирішила прийти і поговорити про це з сусідом, а він почав стріляти.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"