Українська правда

НОВИНИ

Новини 9 жовтня: прес-марафон Зеленського, сутичка поліції з добровольцями
09.10.2019 20:21
Зеленський анонсував зустріч зі ЗМІ по-новому: цілий день і на "ринку", на Луганщині почубилися поліція і націоналісти, які їхали в Золоте — новини, які були актуальні 9 жовтня.

Зеленський анонсував зустріч зі ЗМІ по-новому: цілий день і на "ринку", на Луганщині почубилися поліція і націоналісти, які їхали в Золоте — новини, які були актуальні 9 жовтня.

Про прес-марафон

Президент Володимир Зеленський анонсував так званий прес-марафон для журналістів, який відбудеться 10 жовтня у новому фудмаркеті Kyiv Food Market у центрі Києва. Марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу президента.

Про сутичку

На блокпосту у місті Кремінна сталися сутички між поліцією та добровольцями і ветеранами, які хотіли проїхати в Золоте, аби не допустити розведення сил.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" з’явився новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше тисячі людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Нардеп Андрій Деркач оприлюднив документи, з яких випливає, що перший заступник директора НАБУ Гізо Углава протягом кількох років надавав посольству США в Києві інформацію, яка негативно вплинула на хід подій в Україні та США.

Вінницький апеляційний суд узяв під варту громадянина США Крейга Ланга, який брав участь в антитерористичній операції на сході України навесні 2016 року.

Директор ДБР Роман Труба заявив, що слідчі Генпрокуратури 2,5 роки не розслідували провадження щодо пострілу нардепа Сергія Пашинського в людину й намагалися його закрити.

​​Нобелівську премію з хімії отримали вчені Джон Гуденаф, Стенлі Вітінгем та Акіра Йошіно за розробку літій-іонних акумуляторів.

Туреччина почала бомбардування в Сирії. Президент Реджеп Ердоган заявив, що Туреччина розпочала заплановану військову операцію проти курдських сил YPG, які вона вважає терористами.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"