Українська правда

НОВИНИ

Зеленський для прийняття важливих рішень проводить брейншторми
11.09.2019 09:58
Президент Володимир Зеленський для ухвалення важливих рішень організовує брейншторми, на які запрошує кількох чиновників зі своєї команди.

Президент Володимир Зеленський для ухвалення важливих рішень організовує брейншторми, на які запрошує кількох чиновників зі своєї команди.

Джерело: стаття Української правди

Деталі. На "мозкових штурмах" зазвичай присутні голова ОПУ Андрій Богдан, перший помічник і давній бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір та помічник президента Андрій Єрмак. 

Також приходить перший заступник голови ОПУ Сергій Трофімов, який курує регіональну політику та координує роботу з мажоритарниками, і заступники Богдана з інформаційних питань Кирило Тимошенко і Юрій Костюк. 

До призначення прем'єр-міністром у брейнштормах Зеленського брав участь ще й Олексій Гончарук.

Тимошенко відповідає за співпрацю ОПУ з медіа. Попри те, що не так давно йому довелося опинитись у центрі скандалу з так званою "заявою Богдана", який дуже підмочив авторитет Тимошенка в журналістських колах, це не заважає йому розробляти "комунікаційну стратегію" – по суті єдину медійну політику для Офісу президента, Кабміну та Верховної Ради.  

Костюк у свою чергу зосереджений на роботі особисто з президентом. Він пише тексти виступів президента та вигадує нові форми для спілкування Зеленського із суспільством – в основному в обхід журналістів. Саме йому належить ідея монологу президента за кермом "Tesla". 

Крім працівників Офісу на брейншторми Зеленського запрошують і інших високопоставлених членів команди: Гончарука – якщо зустріч стосується економічних питань, спікера парламенту Дмитра Разумкова – якщо йтиметься про роботу Верховної Ради, першого віце-спікера Руслана Стефанчука, депутата Олександра Корнієнка та голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію.

Відзначається, що зі своїм оточенням Зеленський не церемониться – може бути досить жорстким, злитися і навіть матюкатися. Але лайку президента не сприймають негативно, мовляв, якщо Зеленський при комусь матюкається, то він довіряє цій людині.

Ще однією впливовою персоною в оточенні президента є його перша леді. Кажуть, що Олені Зеленській президент довіряє найбільше. 

Один зі старих товаришів Зеленського каже, що перед тим, як вирішувати важливе питання, президент з усіма поговорить, послухає різні думки, але кінцеве рішення завжди тільки за ним.

Більше читайте у статті УП "Президентські брейншторми та інші секрети Офісу Зеленського"






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"