Українська правда

НОВИНИ

На День Незалежності у Києві буде показ мод і змагання на ретро-автомобілях
21.08.2019 14:17
Київська міська держадміністрація опублікувала програму заходів до Дня держпрапора і 28-ї річниці незалежності.

Джерело: прес-служба КМДА

Київська міська держадміністрація опублікувала програму заходів до Дня держпрапора і 28-ї річниці незалежності.

Дослівно: "24 серпня розпочнеться урочистостями за участю керівництва держави та міста на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної Сотні".

Деталі: Продовжиться свято фестивалями і конкурсами, пішохідними екскурсіями і модним показом, змаганням на ретро-автомобілях для встановлення рекорду України і створенням вуличної карти мрії, музичними виступами і вітрильною регатою.

Також до свята відбудеться чемпіонат України зі стріт воркауту і богатирський турнір "Матч побратимів 2019" та багато інших заходів.  

Що було раніше: 20 серпня стало відомо, що у ході гідності до Дня незалежності візьмуть участь п'ять оркестрів, 18 піаністів, зірки опери та співачка ONUKA. 

Сценарій події розробляють колишній бізнес-партнер Володимира Зеленського, режисер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко. Основний акцент обіцяють зробити на людях.

До того президент Володимир Зеленський скасував військовий парад на День Незалежності, а на зекономлені кошти військові отримають премії в 1-2 тисячі гривень.

За новим форматом святкування, відбудеться хода гідності за участі представників різних військ, учасників АТО, медиків, вчителів, волонтерів і керівництва країни.

Програма заходів до Дня прапора та 28-й річниці незалежності:

23 серпня          

23-24 серпня

23-25 серпня

24 серпня

24-25 серпня

25 серпня

Нагадаємо:

Знати більше: У Кабміні розповіли, як відзначатимуть День Незалежності






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"