Українська правда

НОВИНИ

Новини 12 червня: Українські бійці наблизились до Донецька, партії відкликають кандидатів
12.06.2019 21:34
Українські бійці впритул наблизились до Донецька, Партії "Голос" та "Слуга народу" відкликають кандидатів у народні депутати, рейтинги "Голосу" перевалили за 6% — новини, які були актуальні 12 червня.

Українські бійці впритул наблизились до Донецька, Партії "Голос" та "Слуга народу" відкликають кандидатів у народні депутати, рейтинги "Голосу" перевалили за 6% — новини, які були актуальні 12 червня.

Про відкликання кандидатів

З переліку кандидатів від партії "Голос" в одномандатних округах виключені два претенденти на депутатські мандати через заяви активістів про їхню невідповідність критеріям політсили.

Партія "Слуга народу" також виключила зі свого списку кандидатів у народні депутати трьох осіб.

Про рейтинги

Результати опитування соціологічної групи "Рейтинг" за період з 6 по 9 червня свідчать, що долають прохідний бар’єр "Слуга народу" (47,5%), "Опозиційна платформа – За життя" (10,4%), "Європейська Солідарність" (7,9%), "Батьківщина" (7,5%) та партія "Голос" (6,4%).

Про операцію Об’єднаних сил

Військовослужбовці 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила закріпилися на нових позиціях у Мар’їнці.

Завдяки зміцненню позицій, підрозділи операції Об'єднаних сил надійно контролюють визначену ділянку відповідальності фактично впритул до Донецька.

Про авіакомпанію SkyUp

Суд призупинив ліцензію SkyUp Airlines на перевезення пасажирів авіатранспортом, проте у самій авіакомпанії назвали таке рішення незаконним і закликали владу втрутитись у ситуацію.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, коментуючи рішення суду щодо відкликання ліцензії у SkyUp, порекомендував президенту Володимиру Зеленському "набрати відомий номер" і з’ясувати, що відбувається, натякаючи таким чином, що за цим може стояти олігарх Ігор Коломойський.

В цілому SkyUp Airlines виконує рейси згідно із розкладом.

Про інші важливі новини

Екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса призначили членом наглядової ради державного концерну "Укроборонпром".

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував призначення нових голів обласних державних адміністрацій.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що представники підконтрольного йому відомства разом із співробітниками Держбюро розслідувань затримали групу чиновників та поліцейських на хабарі у 500 тисяч доларів США.

У середу під час ходи на підтримку журналіста Івана Голунова у Москві російські правоохоронці затримали більше 200 осіб.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"