Українська правда

НОВИНИ

Посли G7 закликали Порошенка до плавної передачі влади Зеленському
15.05.2019 21:45
Посли країн "Великої сімки" закликали президента Петра Порошенка до плавної передачі влади його наступнику Володимиру Зеленському.

Посли країн "Великої сімки" закликали президента Петра Порошенка до плавної передачі влади його наступнику Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на повідомлення французького головування в G7 у Twitter Групи підтримки України.

"Посли G7 сьогодні зустрілися з президентом Порошенком, аби обговорити прогрес, здійснений у сфері реформ за його президентства. Вони привітали досягнення президента Порошенка і обмінялися з ним думками щодо поступу, який мусить бути забезпечений у подальшому", - йдеться в повідомленні.

"Посли G7 закликали до плавної передачі влади, що дозволить Україні продовжити обраний нею шлях реформ", - наголошується в повідомленні.

Заява послів G7 pic.twitter.com/9q8PwxuWWR

— G7AmbReformUA (@G7AmbReformUA) May 15, 2019

Як повідомляє прес-служба президента, Порошенко у свою чергу закликав країни "Великої сімки" та ЄС продовжити підтримку України

"Я звертаюсь до вас з проханням продовжити підтримку України, особливо враховуючи ситуацію з безпекою. Продовжити підтримку нашої країни на шляху реформ. Це є надзвичайно важливим", - сказав президент.

Також він подякував послам "за сильну позицію дотримання принципу "нічого про Україну без України".

Порошенко підкреслив, що питання України є об’єднуючим елементом у зовнішній політиці "Великої сімки" та Європейського Союзу, і повинно залишатися таким і в майбутньому.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"