Українська правда

НОВИНИ

Москалькова схвалила камеру, в якій сидить Вишинський
21.03.2019 08:13
"Його було переведено в нормальну, хорошу камеру, де п'ять осіб, де всі норми і умови відповідають міжнародним правилам", – сказала російська омбудсмен.

Уповноважений із прав людини в Росії Тетяна Москалькова визнала, що умови утримання головного редактора "РИА Новости – Украина" Кирила Вишинського в Києві нормальні.

Про це вона сказала в четвер в ефірі телеканалу "Россия-24", повідомляє ТАСС

"Його було переведено два дні тому з тієї камери, де у нього не було світла, не було постільної білизни, в нормальну, хорошу камеру, де п'ять осіб, де всі норми і умови відповідають міжнародним правилам", – сказала Москалькова.

"Після мого звернення в Червоний хрест підключилися лікарі, які його відвідували. Вони теж зі свого боку встановили контроль, і він відчуває себе зараз цілком задовільно", – сказала вона.

Раніше російський омбудсмен заявляла, що Вишинського утримують у камері без електрики та постільних речей. Москалькова просила українську омбудсмена Людмилу Денисову забезпечити Вишинському умови утримання в Лук'янівському СІЗО у відповідності до міжнародних стандартів.

За словами Москалькової, Вишинський проти свого обміну на когось із громадян України, які перебувають у російських в'язницях: "Його відповідь була такою: про обмін не може бути й мови, мова може йти лише про справедливе рішення суду".

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"