Українська правда

НОВИНИ

Новини 15 березня: санкції проти Росії та компенсація за Крим від України
15.03.2019 20:06
Проти Росії ввели санкції, УДО засекретило дані про зруйновану пам’ятку на ділянці Порошенка, а РФ вимагає в України компенсації через Крим — новини, що були актуальні 15 березня.

Проти Росії ввели санкції, УДО засекретило дані про зруйновану пам’ятку на ділянці Порошенка, а РФ вимагає в України компенсації через Крим — новини, що були актуальні 15 березня.

Про санкції

Рада Євросоюзу ввела санкції проти восьми росіян, причетних до нападу на українські судна та захоплення моряків поблизу Керченської протоки.

Міністерство фінансів США запровадило санкції проти шести російських громадян та восьми компаній через напад біля Керченської протоки, захоплення українських моряків та підтримку бойовиків.

Уряд Канади слідом за США оголосив про запровадження санкцій проти 114 осіб та 15 компаній, причетних до анексії Криму.

Про вимоги РФ

"Україна обійшлася з Кримом дуже непорядно", — очільник російської Держдуми заявив, що українська влада має відшкодувати анексованому Криму втрати, які "за 25 років півострів зазнав від руйнівної політики".

Про Порошенка і справу проти нього

У Порошенка є ділянка в історичному центрі Києва — там у 2012 році було зруйновано пам’ятку національного значення. Після цього міліція навіть відкрила провадження, але на четвертий місяць президентства Петра Олексійовича справу закрили. Коли журналісти почали розслідування, Управління держохорони засекретило документи.

Про Telegram

Агов, ти! Так, ти! Нам не вистачає тебе, щоб подолати позначку у 10 тисяч підписників у нашому Telegram-каналі — погнали туди!

Про інші важливі новини

На виборах президента відеонагляду не буде, бо це "не передбачено законом", заявили у Центральній виборчій комісії.

Понад 50% українців готові підтримати надання непідконтрольним територіям Донбасу автономію у складі України для мирного врегулювання конфлікту.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"