Українська правда

НОВИНИ

Підозрюваний у підкупі Тимошенка вийшов під заставу у 4 мільйони гривень
15.03.2019 18:45
Очільник "Партії захисників України" Тарас Костанчук, підозрюваний у спробі підкупу кандидата у президенти Юрія Тимошенка, вийшов із СІЗО під заставу у 4 мільйони гривень.

Очільник "Партії захисників України" Тарас Костанчук, підозрюваний у спробі підкупу кандидата у президенти Юрія Тимошенка, вийшов із СІЗО під заставу у 4 мільйони гривень.

Про це повідомляє "Громадське радіо" з посиланням на адвоката Євгена Музичука.

"Застава, внесена за нього, — 4 мільйони гривень, так як передбачено ухвалою слідчого судді. Менше не може бути, бо це не є підставою для заміни запобіжного заходу", — розповів він.

Заставну суму за Костанчука внесли 11 березня, а наступного дня — він вийшов із СІЗО.

За словами адвоката, заставу вносили "дуже багато людей", а "бажаючих було іще більше", і заставна сума - це результат спільного внеску більше 20 людей.

Він додав, що подав коротка апеляцію на частину рішення суду, і наразі очікується повний текст судового рішення, яке за словами адвоката, мало бути ще 14 березня.

"Зараз написав гнівного листа до суду, стосовно того, що рішення є незаконним, і ми далі оскаржимо це в апеляції", — наголосив Музичук і додав, що "мотиви, за якими суд дійшов висновку про можливість задоволення клопотання прокурора, є невідомими для них (захисту)".

Читайте також: 

Справа підкупу Тимошенка. Що відомо про затриманих, і до чого тут Дубіль

Who is Тарас Костанчук: що відомо про нове обличчя з білбордів? 

Армія клонів. Хто такі технічні кандидати та кому вони заважають

Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"